Новини / Середа, 02 березня, 2011

Чарівне королівство!:)

Минулих вихідних відділення хірургії та гематології у лікарні по вул. Дністерській перетворилися на справжнє дитяче королівство.

Такі цікаві переміни були зумовлені нашим завданням для творчого заняття, яке полягало у виготовленні та декоруванні веселих і красивих корон.

Підготовка до заняття тривала мабуть більше, ніж сам творчий процес у лікарні, адже завдання ми обрали зовсім не нове, але заготовки довелося виготовляти самим. Ідею нам подала Надя із церкви Христового спілкування ще минулого року. Тоді вона принесла нам заготовки для корон і заняття дітям страшенно сподобалося. Саме тому ми вирішили повторити цю тему   і знову підняти настрій нашим маленьким друзям.

У відділенні гематології усі старанно потрудилися.

 

 

Руслан виконував завдання дуже уважно і завзято, як справжній король. Хлопчик дуже любить наші арт-завдання, найбільше йому цікава робота над деталями.

 

 

Таня Дзюба  також спрямувала усю свою увагу та терпіння на виконання цікавого завдання.

 

 

Була на нашому занятті і Марта. Вона також працювала над завданням зі всіма і зробила собі корону.

У відділенні хірургії дітки не поступалися завзяттям.

 

 

Чудову корону зробила наша красунечка Валерія Фостійчук . Вона в нас на занятті була єдиною і неповторною королевою.

Зараз Валерія вже вдома, її нарешті відпустили після операції   . Операція пройшла успішно, вчора Валерії наклали гіпс на прооперовану ногу.

Почувається дівчинка добре, передає вітання і спасибі всім, хто підтримав її. На щастя, ускладнень не виникло і дорогих антибіотиків не знадобилось.

 

 

А от нашим наймолодшим принцом став Юрчик Сидоров. Зараз малюк проходить хіміотерапію, відповідно, і настрій не дуже… Однак, нічого не поробиш, з хворобою потрібно боротись, тим більше, що одного разу Юрчик вже переміг. Отже просимо всіх міцніше стиснути кулачки за Юрчика, щоб і цього разу теж обовязково получилось!

 

 

Заняття пройшло весело і жваво.

Корони ми розфарбовували фарбами та контурами, прикрашали спеціальними камінцями для декорування та клеєм із блискітками. Але найбільше усім сподобалися розсипні зірочки та блискітки. Вони під час заняття були буквально всюди: на столах і на підлозі, на руках і на обличчях, ну, і, звичайно ж, багато-багато – на коронах. Тому, окрім проведення заняття, минулої суботи в наші обовязки увійшло ще й прибирання у відділеннях. J Однак після гарного творчого заняття нам вдалося зробити це швидко та з ентузіазмом. Адже цікаві та веселі заняття завжди додають бажання робити ще більше добрих та корисних справ.

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13