Новини / П'ятниця, 11 березня, 2011

Львів - у нас знову ситуація СОС!

У лабораторії ЗУСДМЦ, м. Львів, знову закінчилися реактиви для визначення рівня метотрексату в крові.

У відділенні гематології зараз двоє дітей приймають метотрексат, ще кільком планується курс метотрексату, от тільки за відсутності реактивів планувати його дуже складно.

Метотрексат нерівномірно накопичується в крові, якщо його занадто мало - хімія проходить без толку, якщо занадто багато - наслідки будуть незворотними, рівень препарату в крові вимагає постійного контролю. Якщо немає можливості контролювати рівень метотрексату - хімію просто не почнуть, а без хімії шанси наших маленьких самовідданих бійців дуже скоро зійдуть нанівець ...

Останній рік реактиви купуються на гроші благодійників, один набір змогли купити ми, ще два надали фонд «Запорука» та Фонд Допомоги І розвитку Дітям Чорнобиля, за що їм величезне спасибі від нас, від мам та лікарів.

В черговий раз гостро постає питання про реактиви - «бути чи не бути» плановій хіміотерапії у наших малюків?

Вартість набору з контролями і буфером для розведення складає 12214,50. З цієї суми у нас є всього 300 гривень, і зовсім немає часу - вже наступного тижня потрібен перший контроль.

Дуже просимо всіх небайдужих людей, допомогти нам вирішити проблему з реактивами.

Реквізити для надання допомоги.

Також пожертву можна зробити через термінали в будь-якому відділенні Приват Банку по всій Україні без черги і реквізитів. Для цього потрібно:


1. на екрані терміналу вибрати віконце «оплата послуг»
2. вибрати віконце «торгівля»
3. вибрати віконце «комерційні платежі»
4. в переліку організацій знайти «Крила надії». Далі слідувати інструкції.

Увага! З технічних причин кнопка «Крила надії» знаходиться в розділі «оплата послуг», розділ «Благодійність» неактивний!

Здійснити платіж можна готівкою або карткою Приват Банку.

Сума буває маленькою - допомога маленькою не буває ніколи! Навіть 20 або 10 гривень можуть врятувати чиєсь життя.