Новини / Понеділок, 28 березня, 2011

Паламарчук Діма - терміново потрібно 35200 гривень на купівлю темодалу!

Хлопець проходить лікування в хірургії ЗУСДМЦ.

Вже 2 дні Діма приймає променеву терапію + темодал. У день наразі йде 120 мг препарату і таких днів повинно бути 30. В наявності є одна упаковка 100 мг і 2 по 20 мг - цього вистачає на 5 днів і 2 з них вже минуло.

Потрібно терміново замовляти препарат, але грошей на його купівлю немає! Переривати процес лікування не можна. Чекати, поки знайдуться кошти на весь курс, теж було не можна - пухлина агресивна і кожен день грав проти Дмитра. Який вихід? Терміново знайти 6000 гривень на покупку ще однієї упаковки 100 мг і виграти у хвороби ще 5 днів на збір решти суми.

Що це означає? Це означає життя на пороховій бочці протягом місяця для Діми, для мами, для лікуючого лікаря і для нас ...

Через три дні потрібна чергова упаковка темодалу. У загальному потрібно 5 упаковок по 100 мг вартістю 6000 гривень кожна і 4 упаковки по 20 мг вартістю 1300 гривень кожна - всього 35200 гривень на весь курс.

Грошей немає. Темодалу немає. І часу на збір коштів у Діми теж немає - лікування вже розпочато. Все що є - це 3 дні, щоб встигнути допомогти Дімі.

Допоможіть хлопцеві використовувати його єдиний шанс!

Дуже потрібна фінансова допомога!


Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначення платежу - добровільна пожертва для Паламарчука Дмитра.