Новини / Середа, 06 квітня, 2011

Сидоров Юрчик - терміново 2800 на гікамтин!

Сидоров Юрчикповернувся до лікарні з рецидивом якраз на Новорічні свята. Поки весь світ радів і веселився, ми насилу переварювали цю страшну новину - занадто важкою і занадто солодкою була перемога над хворобою ... Але ні нам, ні батькам, ні лікарям нічого не залишалося, як взяти себе в руки і знову почати спочатку.

Зараз малюк пройшов два курси хіміотерапії та контрольне КТ. Подальша рекомендація Києва - гікамтин. Юрчику б уже починати хіміотерапію, але препарату в лікарні немає.

Вартість гікамтина - 2200 за флакончик, Юрчику потрібно два. Препарат вже зарезервовано на оптовій фірмі, тільки викупити його немає за що!

На рахунку фонду для малюка залишилося 1600 гривень - величезне спасибі небайдужим людям, які підтримують Юрчика та інших наших маленьких друзів. Не вистачає 2800 гривень.

На збір суми у нас практично один день!

Допоможіть Юрі! Малюк з першого погляду закохує в себе всіх, хто опиняється поруч, зараз Юрчик дуже подорослішав, став серйозним і діловим, і нескінченно по-чоловічому чарівним :)

Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні - добровільна пожертва для Сидорова Юри.

Так само пожертвування можна зробити через термінали в кожному відділенні Приват Банку по всій Україні без черги і реквізитів. Для цього потрібно:
1. на екрані терміналу вибрати віконце «оплата послуг»
2. вибрати віконце «торгівля»
3. вибрати віконце «комерційні платежі»
4. в переліку організацій знайти «Крила надії». Далі слідувати інструкції.

Увага! З технічних причин кнопка «Крила надії» знаходиться в розділі «оплата послуг», розділ «Благодійність» неактивний!

Здійснити платіж можна готівкою або карткою Приват Банку.
Сума буває маленькою - допомога маленької не буває ніколи! Навіть 20 або 10 гривень можуть врятувати чиєсь життя.