Новини / Середа, 13 квітня, 2011

Побер Максимко - 16000 гривень на IMBG сканування.

Як і передбачалося, на початку квітня, а конкретніше вчора, Максимко почав 6 курс хіміотерапії. Спочатку їх планувалося чотири, потім операція. Але, на контрольному МРТ після четвертої хімії пухлину вже була не видно, що дуже добре - значить, хімія діє!

Вирішили провести ще два курси хіміотерапії, і IMBG сканування в Польщі. Вартість поїздки - 16000 гривень. Саме сканування обійдеться 7500 гривень (950 доларів) і 8500 віза, дорога, проживання в Польщі.

Поїздка до Польщі дуже потрібна малюку - в Україні аналогічного обстеження не проводять, а при нейробластомі IMBG рекомендують пройти обов'язково. Так само можна впевнено сказати, що Максиму ідея поїздки дуже сподобається, оскільки їздити він обожнює, варто татові підійти до дверей, Максимко видає: «Бррррррррру!», Що означає: «Поїхали, тато!»

За період короткого відпочинку вдома Максим почав добре їсти, розмовляти і впевнено ходити! Тепер батькам потрібне око та око за малюком, так як Максимко і повзав вельми спритно J Максим впевнено росте і розвивається - дуже любить гратися пірамідками і різними розвиваючими іграшками, обожнює машинки, як і всі хлопчаки, любить мультфільми. Ну і звичайно - їздити на машині!

Допоможіть Максиму пройти обстеження - це дуже важливий крок у лікуванні. Для молодої сім'ї це дуже велика сума - самі вони не впораються, працює лише тато, мама, зрозуміло, з дитиною, до того ж у мами ІІІ група інвалідності.

Їм дуже потрібна допомога! Часу менше місяця.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертв для Побера Максима.