Новини / Четвер, 28 квітня, 2011

Дітки вчаться робити писанки-мотанки! :)

Писанки ми розписували вже не раз. Навіть цього року встигли створити кілька шедеврів. Та свята наближаються і ми продовжуємо активну підготовку до них. Найцікавіше завдання для діток із ЗУСМДЦ ми приберегли для заняття напередодні Великодня. Цього разу ми вирішили навчити наших друзів робити те, чого самі лише нещодавно навчилися – створенню писанок-мотанок.

Завдання полягає в обмотуванні спеціальними нитками деревяної заготовки. Нитки фіксуються на клеї або двохсторонньому скотчі. Робити таку писаночку насправді не так важко як здається, але виглядає вона дуже оригінально та презентабельно.

Діток цього тижня в лікарні було мало, та ми цим щиро тішимося, адже це означає, що більшість з них змогла поїхати на Великодні свята додому і трохи відпочити від лікування у теплому родинному колі.

Що ж до тих, хто таки залишився на ці вихідні в лікарні, їм тут теж сумувати не довелося, адже ми підготували для дуже цікаве та оригінальне завдання.

У відділенні гематології до нас знову приєднався Алік. Хлопчик дуже талановитий і йому відразу легко далося наше завдання.

Мала вирішила з ним навіть не конкурувати, тому лише спостерігала за роботою сина і щиро раділа його спритності та зацікавленню до роботи.

Даринка цього разу виконувала заняття в палаті. А допомагала їй у цьому бабуся.

У відділенні хірургії в суботу залишилася лише малеча, але це не завадило нам провести заняття, адже їхні матусі таки не встояли перед нашим завданням і прийнялися створювати писанки-мотанки для своїх карапузів.

Ось і матуся маленької сплячої красуні Тетянки вирішила зробити писанку для своєї донечки.

В обох відділеннях заняття пройшло в спокійній доброзичливій атмосфері. І всі ми залишилися з приємними спогадами та красивими писаночками. :)

Велику подяку хочемо висловити пані Галині за майстер-клас, який вона любязно погодилася провести нам для того, аби ми змогли навчити наших юних талановитих діток створювати чудові писанки-мотанки. Завдяки їй нам вдалося навчити діток чомусь новому і цікавому, а також подарувати їм часточку святкового настрою, що є для них тою неймовірною підтримкою, яка дарує нові сили для боротьби із страшною недугою.

 

 

 

 

Наталя Баландюк

БФ "Крила надії"

(032) 240-76-13