Новини / Середа, 01 червня, 2011

Відкриття фотовиставки «Початок» Раїник Талії

1 червня 2011 року у Львівському палаці мистецтв відкривається виставка «Початок» молодої фотографині Раїник Талії.

Виставка приурочена Міжнародному дню захисту дітей і присвячена темі дитинства. Своїми життєрадісними світлинами Раїник Талії хоче наголосити, що уваги потребують не лише сироти та діти із знедолених сімей, але малеча із здавалося б повноцінних сімей. На думку фотографині та водночас матері двох дітей, нині глобальних масштабів набирає тенденція батьків відкуповуватися від дітей іграшками та розвагами перед телевізором та комп’ютером, аби компенсувати брак своєї уваги. Але материнство та сім’я – першочергові цінності людини, які іноді відходять на другий план і поступаються амбіціям, кар’єрі, бізнесу.

«Початок життя в утробі і початок поза нею, емоції та інстинкти, що з часом розпорошуються і заникають. Саме невимовне бажання їх зберегти в душі якомога довше виливалось у мої фотографії представлені у цій виставці., -- зізнається Раїник Талії. -- Маю надію, що це мені вдалось і ви також відчуєте енергетику материнства та дитинства.»

Фотовиставка має на меті стати благодійною. Виручені кошти від продажу фоторобіт та листівок будуть передані благодійному фонду "Крила надії", що допомагає хворим дітям.

Під час відкриття виставки заплановано виступ капели бандуристок «Галичанка» та творчі майстер-класи і розваги для дітей від Фонду «Крила надії».

Оглянути фотографії Раїник Талії можна буде до 10 червня.