Новини / Середа, 29 червня, 2011

Львів - ситуація «СОС»!

Відділення хірургії та маленькі пацієнти львівської лікарні опинилися в критичному положенні. Основних препаратів хіміотерапії просто немає. Немає осетрону. Немає грастиму. І є півтора десятка малюків, які дуже хочуть жити завтра.

Завдяки нашим благодійникам нам вдається час від часу прикривати ту чи іншу потребу... Але вони з'являються знову і знову. Всього два тижні тому ми закупили 30 флаконів холоксан на суму 8588 гривень для відділення, за що величезне спасибі ПП

Абсолют і всім нашим дорогим благодійникам, які завжди приходять нам на допомогу. Але вже сьогодні холоксану залишилося три флакони! Для відділення це фактично нічого ...

Холоксан закінчився, а з ним і дакарбазин, і вінкристин, і багато іншого.

На наступний місяць відділенню хірургії необхідно:
Холоксан - 30 фл - 8550 грн.
Дакарбазин - 30 фл - 1420 грн.
Вінкристин - 30 фл - 1320 грн
Уромітексан - 100 амп - 2730 грн

Все разом - 14 020 гривень. Ще потрібні антилейкоцитарні фільтри для ермаси і тромбоконцентрату на суму 1440 гривень.

На все про все для повного щастя нам потрібно 15 460 гривень. У нас є тільки 5700 гривень. І 5000 з них від нашого постійного благодійника підприємця Сіверського О.Б., якому ми не втомлюємося дякувати за довіру нам, і допомогу та підтримку маленьким пацієнтам ЗУСДМЦ.

На купівлю необхідних препаратів і розхідних матеріалів потрібно ще 9760 гривень, і взяти їх ніде ... Будь ласка, допоможіть нашим малюкам, їх батькам та лікарям продовжити боротьбу!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні : добровільна пожертва.