Новини / Понеділок, 01 серпня, 2011

Терміново! Сидорову Юрчику потрібен топотекан вартістю 4400гривень!

Юрчик Сидоров бореться з рецидивом нейробластоми. Юра дуже сильний і цілеспрямований хлопчик.

Зараз малюк успішно пройшов перший курс гекамтину (топотекану). Батьки дуже переживали, як малюк перенесе таку «важку» хімію, але воля до життя дитячого організму просто вражає - наші малюки справжні молодчинка і мужні бійці!

Наразі Юрчик вдома, набирається сил, однак, зовсім скоро треба повертатися до лікарні і продовжувати бій. Для цього Юрі потрібно ще 2 флакона топотекану вартістю 2200 гривень кожен.

В ідеалі варто було б почати блок ще на цьому тижні, але оскільки грошей на покупку препарату немає - доводиться чекати, і від цього очікування холоне серце ... Нейробластома занадто підступна і агресивна пухлина, кожен прострочений день грає проти малюка. Крайній термін, коли потрібно продовжити хімію, це понеділок.

З необхідних 4400 гривень зібрано лише 90. Залишилося зібрати ще 4310 гривень! Ми звертаємося до всіх, кому небайдужа доля малюка - більшу частину лікування Юра пройшов завдяки допомозі простих людей, які дзвонили, підтримували, переказували гроші. Зараз сім'ї Юрчика доводиться розраховувати теж тільки на Вас. Будь ласка, допоможіть зібрати потрібну суму! Юра не може обірвати лікування, але без препарату лікуватися буде нічим ...

Дуже потрібна допомога!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні, добровільна пожертва для Сидорова Юри.