Новини / Четвер, 29 вересня, 2011

Дем'ян Бандурович - 15 тисяч гривень на авто-ТКМ!

Дем'ян повернувся з Польщі, куди він їздив на ПЕТ-сканування. Дуже хотілося б написати, що у малюка все добре, але, на жаль, це не так. Сканування показало наявність живих пухлинних клітин в тілі дитини, які не видно на КТ. Тепер наступний крок - авто-ТКМ.

Малюк потрапив у відділення в дуже важкому стані, з 4 стадією, з ураженими лімфовузлами і кістковим мозком. Ті результати, яких вдалося досягти - вже є дивом, а про необхідність авто-ТКМ мамі говорили ще до поїздки в Польщу.

Пересадка Дем'яну необхідна. Із зібраних грошей на руках у мами залишилося 1000 гривень і 4000 на рахунку БФ «Крила надії». На ТКМ знадобиться не менше 20 000 гривень, наразі є 5000, потрібно ще 15 000.

Зараз малюк вдома, двічі на тиждень здають аналізи і повідомляють результати до Києва, в Інститут раку, де планується пересадка. Через два тижні планується забір клітин. Тоді ж бажано здати і всі аналізи. А ще через тиждень - у бокс.

Це, якщо все піде ідеально, і краще б так воно і склалося, адже чим швидше проведуть пересадку - тим ліпше. Якщо буде вільний бокс - малюк відразу зможе заступати. Але все впирається в першу чергу в гроші, після пересадки можливі ускладнення, оскільки без імунітету організм буде вразливий для будь-якої інфекції. У будь-який момент можуть знадобитися дорогі антибіотики і протигрибкові препарати, а без них з інфекцією не впоратися ...

І ми, і мама щиро вдячні всім, хто підтримує малюка. Живуть вони скромно, своїми силами мамі таких грошей ніколи не зібрати ... Без допомоги небайдужих людей не було б ні операції, ні лікування, ні поїздки до Польщі на ПЕТ. Але ми знову змушені просити Вас про допомогу - допоможіть Дем'яну пройти ТКМ. Ще один крок на шляху до нормального життя. На все про все є три тижні.

Дуже потрібна фінансова допомога.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні – Добровільна пожертва для Бандуровича Дем’яна.