Новини / Понеділок, 05 грудня, 2011

Софійка Єфименко - допоможіть оплатити КТ.

Софійці Єфименко потрібно пройти ще одне обстеження - КТ - вартістю 1000 гривень. Дівчинка успішно закінчила курс хіміотерапії.

Тепер Софійка готується до операції, але спочатку необхідно зробити всі обстеження. Вже пройдено МРТ кісток і МРТ тазу, загальною вартістю 3700 гривень, а не 2000, як ми припускали раніше. МРТ було оплачено завдяки вам - 420 гривень надійшло на рахунок фонду для Софійки, решта було оплачено з резервних коштів, завдяки нашим постійним благодійникам.

Але виявилося, що МРТ недостатньо і для повної картини лікарям необхідно ще КТ, яке призначено на п'ятницю. Вартість обстеження 1000 гривень і грошей на його оплату немає, але саме його результати повинні допомогти хірургу визначитися з подальшою операцією.

Сама Софійка почувається добре і виглядає також чудовоJ . Вона дуже доросла дівчинка і самостійна, завжди знає, які обстеження і які аналізи їй необхідно зробити, які препарати їй вводять і що у неї планується надалі. Зараз Софійка вдома, приймає ендоксан в таблетках і їздить до лікарні на консультації та обстеження.

Будь ласка, допоможіть оплатити обстеження. Фінансові можливості родини виснажені місяцями лікування, а попереду ще операція і подальша терапія.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Єфіменко Софії.