Новини / Субота, 10 грудня, 2011

Куцій Олег - ціна питання 49 000 гривень на місяць! Допоможіть пройти лікування!

У гаматологіі ЗУСДМЦ знаходиться чудовий хлопець Олег Куцій. У Олега апластична анемія, у відділенні він близько двох тижнів, і за цей час пройшов масу обстежень. На жаль, діагноз підтвердився і в понеділок хлопцеві починати лікування.

Для проходження лікування Олегу потрібен Екворал (циклоспорин) і Солу-медрол (метилпреднізолон). Препаратів у відділенні немає, а на місяць Олегу знадобиться 3 упаковки Екворала по 100 мг вартістю 1340 гривень кожна і 1 упаковка 50мг вартістю 780 гривень, і 45 ампул метилпреднізолону 40мг по 74 гривні кожна - і того виходить 8130 гривень в місяць тільки на основні препарати.

Але головні витрати складуть не ліки. Олег апластик, значить, йому не обійтися без донорських тромбів. Постійно буде потрібен тромбоконцентрат і сети для його приготування. Один комплект Trima вартує 2725 гривень. На місяць Олегу знадобиться 15 таких комплектів вартістю 40 875 гривень!

Батьки хлопця вже купили 4 сети, з них залишилося два. Ми змогли закупити Екворал 100 і 50 мг по одній упаковці і замовили 10 ампул ментілпредгнізолона - тобто, з понеділка Олег стартує. І після цього почнеться марафон - препарати і сети будуть потрібні постійно і перервати лікування, буде неприпустимо. Вже через тиждень знадобиться наступна упаковка Екворала 100мг, а метилпреднізолону вистачить лише на три дні. Ми дуже сподіваємося на допомогу небайдужих людей і дуже просимо, не пройти повз Олега. Він дорослий і розумний хлопець, дуже скоро він зрозуміє, що його життя залежить від грошових одиниць.

Також потрібні донори тромбоконцентрату, у Олега 2 (+), але підходить і 2 (-). Донорами тромбоконцентрату беруть лише чоловіків. Якщо ви можете і хочете стати донором для Олега, зв'яжіться з батьком хлопчика 067811 58 25, Володимир.

Будь ласка, не залиште цю сім'ю наодинці зі своїми проблемами.

Дуже потрібна допомога!
 
Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Куція Олега.