Новини / Субота, 24 грудня, 2011

Благодійний вечір Юлії Соломко. Звіт.

Коли люди хочуть допомогти, вони не шукають відмовок, а знаходять шлях здійснити задумане. Таким шляхом став благодійний мистецький вечір Юлії Соломко, що відбувся 10 грудня на камерній сцені Львівського театру ім. М. Заньковецької.


 В залі панувала тепла затишна атмосфера, Юлія читала свою поезію, ділилась життєвим досвідом та позитивними емоціями з глядачами, ліричні рядки супроводжувались візуалізаціями театру Тіні та Світла «Див»


та перемежовувались з виступами музичний колективів та виконавців.

Та метою вечора було не лише гарно провести час, але й допомогти дітям, які проходять лікування у відділеннях хірургії (діти з пухлинами) та гематології (діти з хворобами крові) Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центра. Під час вечора було зібрано 3808 гривень – це кошти від продажу квитків, книжок, та пожертви у скриньку.

Усі зібрані кошти було витрачено на купівлю сету для сепарації тромбоконцентрату та препаратів для Олега Куція, 15-річного хлопчика, що проходить лікування у відділенні гематології з діагнозом набута апластична анемія.

Хочеться сказати величезне спасибі особисто Юлії Соломко, усім хто долучився до організації вечора та гостям програми - театру тіні та світла "Див", струнному балету "Фенікс", гурту СІМІ, братам Маленко, співакам - Андрію Бемі, Лії Гранд, Назарію Молодовець, Оксані Романів, а також поетам Дарії Гриц та Наталії Крісман, які виставили на продаж свої книги разом з Юлією.


Окрема подяка магістрам юридичного факультету ЛДУВС під керівництвом Мазур Л.І., що зібрали 900 грн, та заступнику декана юридичного факультету - Коваленко В.П. за грошову пожертву та ікону Богородиці, привезену зі святої гори Афон, для зцілення онкохворих дітей, яка буде передана до лікарні.

І спасибі усім глядачам, котрі в суботній вечір приємно провівши час, дали шанс Олегу на одужання.

Ми вдячні за цей чудовий приклад доброго діла, та щиро віримо, що таку традицію будуть переймати й інші митці.