Новини / Неділя, 15 січня, 2012

Святкові подарунки від Samsung

Новорічноі свята у ЗУСДМЦ цього року були особливо теплими та щедрими, оскільки з кожним роком все більше і більше прекрасних людей допомагають нам дарувати казку дітям, що залишаються на свята у лікарні.

На жаль, не всі діточки можуть залишити лікарняні палати та радіти святу. Вони, як ніхто інший, потребують тепла та уваги, які можна їм дарувати  у найрізноманітніший спосіб. Один із яких, мабуть, найулюбленіший серед дітей -  мягкі іграшки :)

 

            Наші друзі із компанії Samsung чудово розуміють, що саме так сильно люблять діти, тому на новорічно-різдвяні свята подарували нашим малятам безліч чудових іграшок, таких красивих і приємних на дотик, що їх так і хочеться взяти в руки і притулити до себе:) І до кожної іграшки кріпилась записка з теплими побажаннями здоров’я та щастя, підписана турботливою рукою наших благодійників.

 

             Наші маленькі друзі із відділення гематології та хірургії були просто в захваті від приємного сюрпризу, котрий дуже  покращив їм настрій.

            Процес дарування іграшок як розпочався на Новий Рік, так і завершився на Новий рік, проте, Старий :). Тому що  ми  не забули і про  наших діточок, що закінчили лікування та перебувають зараз вдома. Хто-хто, а ці малюки не очікували на таку приємну несподіванку, тому тішились іграшці неабияк.

 

            Усмішки наших малят найвища нагорода для нас, ми надзвичайно вдячні керівництву та працівникам компанії Samsung за такий приємний сюрприз. А подяку нашої дітвори можна побачити у їхніх радісних оченятах :)