Новини / Понеділок, 16 січня, 2012

«Діти знають, що ангели живуть поряд з нами»

           

             «Ти малюєш чи спиш, бешкетуєш  або допомагаєш матусі приготувати вечерю, вчиш уроки, чи мчиш на санчатах з гори  - ангели поруч.
             А часом ти хворієш і цілими тижнями, а подекуди місяцями доводиться  залишатися у лікарні, крапельниці , болісні уколи , сльози в очах мами , зажура на обличчі татка . Твоєму ангелу стає важко впоратися самотужки і він кличе друзів на допомогу. І  тоді ангели об’єднуються , щоб допомогти тобі одужати. В твоєму житті з’являються нові друзі – маленькі і дорослі , знайомі і ті кого ти ніколи не бачив , часом вони живуть поряд , а інколи в іншій країні . Але це не має значення , адже ангели можуть  творити дива.»
            16 – 25 січня у місті Львові в приміщенні Маріїнського товариства, вул. Руська 10, пройде виставка фотографій та творчих робіт дітей з львівських лікарень «Місто ангелів». На виставці кожен відвідувач матиме можливість прийняти участь у різноманітних майстер класах, а також відвідати ярмарок робіт дітей та волонтерів, виготовлених на творчих заняттях у лікарні.
            Запрошуємо львів’ян та гостей міста відвідати нашу різдвяну виставку дитячих робіт . Робіт які виготовили наші дітки , щоб сказати кожному ангелу  -  «Спасибі , що ти є !» Кошти, зібрані під час ярмарку, підуть на обладнання двох боксів у відділенні хірургії Кз ЛОР ЗУСДМЦ.