Новини / П'ятниця, 20 січня, 2012

Петрик Юрчик - допоможіть придбати Темодал!

Юрі 3 рочки, він знаходиться на лікуванні в хірургії ЗУСДМЦ. У малюка дуже важкий діагноз - пухлина стовбура головного мозку. З понеділка дитина проходить променеву терапію в комплексі з Темодалом.

Зараз малюк не ходить, не може ворушити лівою ручкою і ніжкою, не може ковтати - харчується супчиками через зонд. Все відбулося блискавично, всі зміни сталися практично за тиждень, і Юра з непосиди перетворився на важкохвору дитини. Немає слів, щоб описати біль, шок і горе рідних і близьких малюка, стан Юрчика дуже важкий, а прогнози - не втішні.

На даний момент єдиним шансом для малюка є Темодал і променева. І потрібно просто чекати, просто пережити кожен з цих болісних днів, поки стане ясно, чи допомагає Темодал. З понеділка погіршень немає, і це поки єдина хороша новина.

Малюкові належить приймати з понеділка по п'ятницю 45 мг Темодалу на добу. Це 2 капсули по 20 мг і одна по 5 мг. На цей тиждень препарат є, батькам навіть вдалося придбати Темодал по 5мг, в упаковці 20 капсул і їх вистачить на 4 тижні прийому. Але на наступний тиждень вже потрібні наступні 2 упаковки по 20 мг вартістю 2400 гривень. Скільки буде таких тижнів - поки не відомо. Спочатку мова йшла про 50 сеансах променевої, а це 10 тижнів прийому.

Будь ласка, допоможіть купити препарат на наступний тиждень. Юрчик дуже хоче жити завтра.

Потрібна фінансова допомога.
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Петрика Юрія.