Новини / Понеділок, 12 березня, 2012

Софійка Грабовенська - 1000 гривень на МРТ.

             

                 У хірургії ЗУСДМЦ закінчує лікування Софійка Грабовенська. Дівчинці 4 рочки. У неї нефробластома і лікування триває вже більше року - з жовтня 2010. Тоді дитину направили в лікарню за місцем проживання із запаленням, а в результаті госпіталізували в ЗУСДМЦ з пухлиною нирки. Позаду у дівчинки 4 блоки передопераційної ХТ, операція і 12 (!) курсів післяопераційної ХТ.
            Зараз основні труднощі та як би позаду, можна сказати, що лікування закінчено. Залишилося тільки останнє контрольне обстеження - МРТ з контрастом. Вартість обстеження - близько 1000 гривень. Заплановано воно на середу. Все лікування батьки тягнули, не звертаючись по допомогу, щось було в лікарні, щось закупили ми, ми навіть не розміщували прохання про допомогу дівчинці. Але тепер, на завершальному етапі, вони просять допомогти їм оплатити МРТ.
            У Софійки є молодший братик Максим, йому трохи більше рочки. Працює тільки тато, вони справляються, але на останньому етапі вже дуже важко тягнути лікування самостійно. Допоможіть оплатити таке необхідне обстеження для Софійки. І тримайте кулачки, щоб результати були хорошими

Телефон мами 097 606 59 98 , Маряна.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Грабовенської Софії.