Новини / Вівторок, 24 квітня, 2012

Віталік Лесюк у важкому стані. Дуже потрібна допомога!

Дуже потрібна допомога для Віталіка Лесюка.

Хлопчик бореться з рецидивом. Позаду курс гікамтину і променева.

Зараз Віталіку призначили ще два блоки гікамтину. Один блок хлопчик пройшов, завдяки вам ми змогли закупити і препарат, і сет для тромбоконцентрату. Аналізи впали і піднялися.

А в суботу різко розболівся живіт. Вітальку перевірили, обстежили і виявили на УЗД запалення кишечника. На завтра потрібен ванкоміцин 8 флаконів. Потрібні пеленки, так як хлопчик дуже слабкий і не встає, потрібен нурофен від жару, харчування фрезубін, так як Віталік нічого не їсть вже кілька днів, сподіваємося, стане їсти хочаб поживну суміш. На всякі дрібниці наразі потрібно 850 гривень.

Все, що було зібрано на рахунок фонду - витрачено на ще один сет для тромбоконцентрату, в четвер планують сепарацію.

Стан важкий, за весь час лікування з Віталіком такого ще не було - малюк лежить пластом, не їсть, не розмовляє. Просто не впізнаю свого Вітальку, завжди веселого і товариського, невгамовного і спритного.

Дуже сподіваємося, що антибіотик подіє, а поживна суміш додасть сил. Оскільки аналізи низькі, може знову знадобиться тромбоконцентрат, так що краще мати сет для його сепарації - це ще 2600 гривень. Поки що потрібно 3450 гривень. І попереду ще один блок гікамтину, на який теж поки немає коштів, але спочатку потрібно поболати запалення.

Будь ласка, підтримайте Віталіка.
Дуже потрібна фінансова допомога.
 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Лесюка Віталіка.