Новини / П'ятниця, 11 травня, 2012

Петрик Юрчик - продовжуємо приймати Темодал.

            Петрик Юрчик пройшов контрольне МРТ, завдяки Вам ми змогли його оплатити - спасибі! Результат наступний - пухлина стоїть на місці. Зрозуміло, хотілося б, щоб вона зменшилася, або зникла взагалі, але варто пам'ятати, що вона в стовбурі мозку, і спочатку лікарі взагалі не наважувалися, що не-будь, прогнозувати.

            Але Юрчик боєць! Малюку довелося пережити багато всього, чого варто лише щоденне голодування до обіду, адже променеву хлопчик проходить під наркозом, а сеанс у Юрчика на першу годину дня, і пів дня мама з татом змушені розважати і відволікати «голодну» дитину. І парез доставляє багато неприємностей, адже зовсім недавно і ручка, і ніжка слухалися, і розмовляв Юрчик жваво й багато - малюк дуже злився і нервував, що не може говорити і їсти як раніше...


            Але, є позитивні зрушення. Візуально це зовсім інша дитина - Юрчик бігає, сміється, бавиться, повернувся голос, починає вертатися мова, хворобу видає тільки блідість і нерухома ручка.

            У зв'язку з тим, що відгук на лікування є, Юрчику продовжують Темодал. Попереду два курси, на які знадобиться ще 2 упаковки Темодалу по 100мг. Вартість однієї 5200 гривень. Перша упаковка потрібна вже через тиждень. Друга - через місяць.

            На покупку двох упаковок потрібно 10400 гривень. Будь ласка, допоможіть їх зібрати. Коли Юркові поставили діагноз, лікарі просто не знали, що з ним робити ... Ні Київ, ні закордон нічого не могли запропонувати. Фахівці ЗУСДМЦ взялися за малюка, і в нагороду тепер чують його дзвінкий сміх. Значить, потрібно продовжувати.

            Ми дуже просимо допомогти Юркові. 10400 гривень - занадто велика сума для батьків малюка.

            Дуже потрібна фінансова допомога.

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: добровільна пожертва для Петрика Юрія.