Новини / П'ятниця, 11 травня, 2012

Шандерская Оксана - термінова операція.

Потрібен Біовен моно.

               Для Оксани Шандерської терміново потрібно 10 флаконів Біовен моно. На тлі всіх ускладнень, які вже є у Оксанки, у нашої багатостраждальної дівчинки загострився геморой. Вчора запалення посилилося настільки, що вирішили терміново оперувати. Оксанці вчора навіть нічого не говорили.

            Операція пройшла успішно, дівчинка вже прийшла до тями, розмовляла з лікуючим лікарем. Але, під час операції вскрили абсцес, і як буде гоїтися рана, сказати важко, залишається тільки молитися, щоб все було добре. Проблема в тому, що сил, боротися із запаленням, у дівчинки немає. Щоб якось стимулювати втомлений організм їй призначили курс імуноглобуліну.

            Сьогодні ввечері Біовен моно буде в лікарні. Можливо, його почнуть вводити ще сьогодні, щоб максимально збільшити Оксанині шанси. Оплатити препарат потрібно буде в понеділок, як і багато іншого ...

            10 флаконів Біовену - 5900 гривень. З необхідної суми є тільки 490. І немає практично ніяких резервів. Але є дівчинка. Чудова юна дівчинка, яка дуже хоче жити.

            Ситуація критична. Крім Біовену потрібні сети для тромбоцитів - адже операція, це завжди втрата крові, а для апластиків донорські тромбоцити потрібні постійно. Тромбоконцентрат переливають два рази на тиждень, два сети - це 5200 гривень.

            Дуже потрібна допомога.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Шандерської Оксани.