Новини / Четвер, 07 червня, 2012

Львів на «Іграх переможців» 2012!

            Отже, ми повернулися зі «Всесвітніх дитячих ігор переможців», які проводилися в Москві благодійним фондом «Подари жизнь» вже в третій раз.


            Як і годиться переможцям - повернулися з медалями, подарунками та масою самих найкращих вражень і спогадів!
            Ігри переможців - спортивні змагання, і наша збірна проявила себе скрізь, де могла!


            Наші діти брали участь і в змаганнях з бігу,


і з стрільби,


і у футбольних змаганнях.

            Також діти, мами та волонтери із задоволенням відвідали всі-всі майстер-класи, в «Містечку розваг» Парку Горького, де були заняття на будь-який смак.

            Ми розмальовували скарбнички, варили мило, плели браслетики, робили букети з цукерок, мамам зробили макіяж від Мері Кей. А потім ще й отримували за це подарунки :). Хоча, сама участь в Іграх, стала для нас найбільшим подарунком!


            До Львова ми привезли чотири медалі і подарунок від клубу ЦСК - м'яч з автографами футболістів. Але саме головне, що ми привезли до Львова - це посмішки на обличчях наших дітей, блиск і радість в очах мам і тепло в душі, яким поділилися з нами організатори та учасники Ігор!


            Величезне спасибі людям, які роблять можливим це свято для наших дітей і наших мам, для лікарів, для волонтерів, для жертводавців, для всіх тих, хто щодня бореться за наших переможців!
            Дуже складно передати словами ту атмосферу любові, турботи і щирості, якою просякнуте абсолютно все на цих змаганнях. Дякуємо фонду «Подари жизнь», особисто Чулпан Хаматовій і Катерині Чистяковій! Спасибі за те, що приймали нас, як дорогих гостей, за прекрасний готель, в якому ми жили, за комфорт у всьому і чудову розважальну програму, за сюрпризи та подарунки для наших переможців!
            Окреме і величезне спасибі волонтерам Ігор, чиїми руками робилося абсолютно все - організовувалася робота на кухні, готувалися і подавалися обіди, роздавались дощовики і пледики, проводилися майстер-класи, змагання та нагородження!


            Спасибі Юлі і Льоші - вожатим Української команди, які не тільки опікали нас в готелі, в парку, в дорозі, вболівали за наших учасників, організовували нам пізню вечерю в першій ночі, а й розсилали «смс» нашим рідним на Україну!
Ви найкращі! Дякуємо ВАМ!


            Спасибі Тигрі, П’ятачку і маленькому поні :), які піднімали настрій всім, без винятку, діткам.
            І хоч минуло вже кілька днів - враження залишаються все такими ж яскравими і теплими.
            А ще у нас вже є перші заявки на Ігри переможців 2013.