Новини / Четвер, 21 червня, 2012

Нікіта Гарькавий - допоможіть пройти хіміотерапію.

Завтра Нікіта починає курс мегадозовой хімії.

             На завтра потрібні 8 флаконів Лейковорину 50мг і упаковка Фармасуліну. Вартість препаратів всього 812 гривень, але купити їх мама не може, так як доходи родини вже давно не встигають за витратами ...

            Лікування Нікіти проходить складно. У хлопця Неходжкінська лімфома. В кінці зими у нього знайшли новоутворення тім’яної долі мозку. На початку березня хлопець переніс операцію на мозку, операція пройшла добре, але от пухлина через два тижні повернулася. Хлопцеві призначили курс променевої.
            Після променевої планувалася поїздка в Москву, на ПЕТ, але лікарі сказали, що повинно пройти три місяці після опромінення, щоб сканування могло показати реальну картину. І поїздку перенесли на вересень.
            Так же лікарі настійно рекомендували три курси мегадозовой хімії, але Нікіта все не наважувався. Однак, діватися все одно нікуди, хімію проходити таки довелося. На завтра потрібні поки тільки Лейковорин і Фармасулін. Але після кожної хімії у Нікітити падали аналізи і доводилося вводити по 4 флакона фактора росту, а після мегадозової може знадобитися і більше. 4 флакона Грастиму це вже 2800 гривень і знадобиться він через тиждень-другий. Всього таких блоків планується три.
            Нікіта дуже важко переносить лікування не тільки фізично. Морально хлопець теж дуже сильно страждає, багато нервує, злиться, не хоче продовжувати лікування. Його можна зрозуміти, лікування триває вже більше року. Весь цей час Нікіта мучиться сильними головними болями, зараз він дуже ослаб, багато спить, майже не їсть, зрідка виходить на вулицю.
            Але надія є, значить, потрібно продовжувати.
            Допоможіть пройти високодозову хімію.
            Дуже потрібна допомога.

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Гарькавого Нікіти.