Новини / Середа, 11 липня, 2012

Благодійно-мистецька акція «Діти-квіти», Трускавець.

            У суботу, 7 липня 2012, в мальовничому курортному містечку Трускавець відбулась благодійно-мистецька акція  «Діти-квіти», на підтримку онкохворих дітей, що проходять лікування у Львові.


            Почалась акція в 9:00 ранку з виставки-ярмарку, де були представлені вироби хенд мейк, сувеніри, вишиванки, вироби з дерева та шкіри. Частину вилучених коштів (10%) майстрині передали на допомогу важко хворим дітям.

 


            З 13:00 почалися майстер класи – ми робили «Ляльки-мотанки»,


«Домовичків зі шкарпеток»,


«Декупаж» та «Псевдовітраж»,


заплітали «Колоски»



та займались «Валянням з вовни».

            Усі майстер-класи були надзвичайно цікавими і захопливими як для дітвори, так і для мам, а деколи і для нас самих :) Величезне спасибі нашим шановним майстриням, які терпляче і послідовно, не зважаючи на спеку і кількість учасників, вчили всіх бажаючих створювати маленькі шедеври власними руками, а саме: Шевчик Ірині, Івженко Наталії, Арт-студії Mamatu Пшеніциній Тетяні і Мартин Ірині, та Мачачі Любі.

 


            Ввечорі, коли шалена спека, яка не пожаліла нас в той день, трошки спала, розпочався святковий концерт за участю танцювального ансамблю «Вольта», етно гурту «CHERRYBAND», народного цирку «Каскад», гурту «MerryLanD», Оксани Сопілки, зовсім молодого гурту «Newchoice», Слави Слесь, Миколи Бобрика та етно гурту «Тарасова ніч». Величезне спасибі всім учасникам, після спекотного дня для трускавчан і гостей міста приємна та запальна музика стала ковтком свіжого повітря.

            Окреме спасибі меру міста Трускавця Козиру Руслану, що вже не вперше сприяє нам у проведенні наших акцій. Спасибі начальнику УЖКГіБ Терлецькому Юрію, відділу культури та заступнику міського голови Бодак Валентині.

            Також велике спасибі нашим партнерам: музичному магазину «Світ шоу», радіостанції ТВОЄ РАДІО 101.4 FM, ресторану «DОLCEVITA», санаторіям «Аркада» та «Шахтар», МГО «Український молодіжний прорив»,  розважальному комплексу «Казанова», полiграфiчним фiрмам «Плеяда» та «Посвiт», турфiрмi «Курорти прикарпаття», кафе «Вавiлон», туроператору «Эвропа- тур», магазинам «Сова» та «Сюрприз», торговому центру «Славутич», кафе «Шинок» і всім-всім-всім хто будь-яким чином долучився до організації та проведення акції.


            Загалом під час акції було зібрано 6430 гривень. Усі ці кошти буде використано на допомогу онкохворим дітям, що проходять лікування у Львові.

            Величезне спасибі всім!