Новини / Четвер, 02 серпня, 2012

16000 гривень на MIBG для Кінаша Владислава.

27 серпня Кінаша Владиcлавчика чекають у Польщі на MIBG сканування.

             Вчора відкапали черговий блок хімії, зараз Владика відпустили, приймати таблетки можна і вдома. А в вівторка доведеться повернутися до лікарні, здати аналізи.

            Лікування Владислава тривати вже два роки. За цей час він перетворився з дитини в зовсім дорослого хлопчика і пройшов 18 (!) блоків хіміотерапії, операцію і незліченну безліч аналізів і обстежень, результати яких, на жаль, були не втішними ...
            Лікування йшло зовсім не гладко, Владислав пройшов курс Холоксану, який супроводжувався падіннями аналізів, переливання тромбоконцентрату і різними ускладненнями. Потім був трьох місячний курс Роаккутану, його хлопчик пив вдома. Тепер Владик приїжджає в лікарню на «легку» хімію і приймає вдома таблетки.
            Закономірно виникає питання. Що ж далі? Хіміотерапія не може тривати нескінченно. Тепер хлопчикові потрібно пройти MIBG - це обстеження покаже, що відбувається в організмі дитини на клітинному рівні. На жаль, його не роблять в Україні, і Владиславчику належить їхати в Польщу.
            Поїздка на MIBG обходиться нашим батькам в 2000 доларів - 1000 обстеження і стільки ж на проїзд та проживання. У батьків Владислава грошей на поїздку немає - за довгих два роки всі резерви і всі можливості сім'ї вичерпані, а без обстеження - глухий кут ...
            На рахунках фонду для Владислава є поки 250 гривень. Потрібно ще 15 750. Будь ласка, допоможіть Владиславчику пройти обстеження у Польщі, саме воно дозволить дитині рухатися далі.
            Дуже потрібна допомога.

           Кошти можна переказувати на рахунок фонду, вказавши в призначенні платежу - добровільна пожертва для Кінаша Владислава.