Новини / Четвер, 07 лютого, 2013

Куцій Олег – критична ситуація!

Критична ситуація склалась у Олежика Куція. Ще в вересні місяці хлопець мав розпочати наступний етап лікування, та в силу різних причин курс відкладався. І ось зараз, коли здавалось би, основні проблеми вирішені і в лікарні нарешті є сети для тромбосепарації і 50 флаконів Тімоглобуліну для Олега, хлопець знову опинився у безвихідному становищі… Адже на курс лікування потрібно докупити ще 15 флаконів препарату!

 

          Один флакон Тімоглобуліну коштує 2608 гривень. 15 флаконів – 39 120 гривень. Препарат зарезервовано, вже тиждень фармфірма чекає від нас оплати, та оплатити ми досі не в змозі… На сьогодні фондом зібрано 12 335 – величезне спасибі нашим благодійникам, всім хто допомагав і допомагає Олежику весь цей час! Але щоб лікування продовжилось, терміново потрібно 26 785 гривень.

            Якщо ми не викупимо препарат – його продадуть іншому покупцю, і Олегу доведеться чекати наступної поставки і хто знає, що станеться за цей час… Наш хлопчик чекає вже кілька місяців і це не може тривати безкінечно. Будь ласка, допоможіть Олегу одужати!

            Так сталось, що за останній тиждень надто багатьом з наших хлопчиків потрібна допомога. Нажаль, ми не справляємось з потребами, але наші підопічні чекати не можуть. Ми дуже просимо допомогти Олегу. Допоможіть оплатити препарат!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Куція Олега.

УВАГА !!! тепер кошти можна перевести за допомогу одного єдиного телефонного дзвінка!!!

Якщо у вас є карта ПриватБанку ви можете позвонити на короткий номер Приватбанку 3700 і вказавши номер нашого рахунку в ПриватБанку 26000060442841 перевести кошти для Олега!
Це займе усього 5 хвилин.
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02