Новини / Середа, 20 лютого, 2013

Ми це зробили!!! Або лазер для цитофлуориметра.

У ЗУСДМЦ знову запрацював цитофлуо риметр – цей апарат відіграє ключову роль у діагностиці онкогематологічних захворювань, зокрема лейкозів та лімфом. Ці діагнози, нажаль, досить часті серед наших підопічних і вимагають дуже швидкої діагностики та невідкладного лікування.

            В листопаді 2012 року апарат зупинився – вичерпався ресурс лазерної трубки, і використання вкрай необхідного обладнання стало неможливим. Та на початку лютого 2013 апарат знову запрацював завдяки благодійної акції «Львівське ІТ – для онкохворих дітей на Миколая 2012». Основними учасниками акції стали львівські ІТ-компанії, та завдяки їх активності і натхненню, акція швидко вийшла як за межі Львова, так і за межі сфери ІТ!

           Чого тільки не вигадували наші учасники, щоб зібрати побільше коштівбули і концерти http://www.facebook.com/#!/events/235325699932309/ і вечірки  а дехто просто пік печенько :)

            Величезне спасибі всім компаніям та їх працівникам, зокрема: Conscensia, Lohika, EPAM, N-iX, Rebbix, Eleks, Artfulbits, Malkos, OnApp, UK2Group, GlobalLogic, Nravo, ABTO Software, Symphony Solutions, Intellias, Skelia, SoftServe, Perfectial, Maytech, SoftServe, Limelight Networks, Taran Studios, Ericpol, Componence, Remit, OSF Global, львівському офісу компанії-перевізнику TNT, компанії  Агрокультура-Менеджмент,  турфірмам Енджой-Тур та «На канікули!» та всім-всім, хто долучився до акції!


            Спільними зусиллями під час акції «ІТ-Миколай», яка тривала з 19 листопада по 24 грудня, було зібрано 262 469 грн на придбання медичного обладнання в ЗУСДМЦ. З цєї суми було оплачено лазер та блок живлення для цитофлуориметра вартістю 106 000 гривень. Решта коштів зарезервована на придбання апарату штучної вентиляції легень, що є критично необхідним для реанімації ЗУСДМЦ. Кошти на цей апарат буде зібрано з рамках проекту «Дихай. Живи!», що став логічним продовженням акції «ІТ-Миколай».

        Завдяки Вашій турботі діагностична лабораторія львівської лікарні отримала змогу проводити якісну діагностику онкогематологічних захворювань нашим маленьким пацієнтам в найкоротші терміни.

        Висловлюємо найщиріші слова подяки усім благодійникам, які стали помічниками Святого Миколая, зробивши свій внесок у велику справу!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02