Новини / П'ятниця, 08 березня, 2013

Бандурович Дем’ян вже в боксі. Подтрібна підтримка!

Цього тижня Дем’янчик Бандурович зайшов в бокс. Він готується до повторної авто-ТКМ і якщо все буде добре, в понеділок-вівторок йому переллють клітини і для малюка знову настане день «0».

Перша пересадка, яка відбулась в грудні 2011, не допомогла повністю здолати хворобу, залишився метастаз в ніжці і рік лікування, переживань та обстежень привів Дем’яна до повторної пересадки. Ми всі налаштовані оптимістично і затаївши подих знову чекаємо, коли почнеться відлік. Цього разу все має бути добре!

Дуже просимо Ваших молитов за малюка, просимо міцно тримати кулачки і, звичайно, знову просимо фінансової підтримки. Дем’яну знадобляться сети для тромбоконцентрату Фрезеніус C4L вартістю 2300 кожна, скільки буде переливань, наразі невідомо, та за три тижні в боксі хоча б три системи знадобляться однозначно – це вже майже 7000 гривень, хотілось би, щоб цим і обмежилось…

Антибіотики, нейпоген – знадобитись може будь що, адже хімія, яку малюк приймає зараз, має звести нанівець імунну систему, щоб клітини, які будуть переливати малюку, змогли прижитись і перезапустити кістковий мозок. А з нульовим імунітетом Дем’ян буде вразливий до будь яких інфекцій навіть у стерильному боксі.

Величезне спасибі всім хто допомагав і допомагає малюку та його мамі. Їм дуже важко, але з Вашою підтримкою, вони намагаються долати всі негаразди. Фінансова допомога зараз дуже актуальна і Ваші молитви, щоб все було добре!

Також Дем’яну постійно потрібні донори на тромбоконцентрат та ер-масу. В Києві в них нікого немає, відповідно знайти донорів через родичів та знайомих мама не може, до того ж мамин брат, який був з ними в Києві, змушений був поїхати на заробітки. У Дем’яна 1(+). Якщо Ви можете і хочете бути донором для хлопчика – будь ласка, зателефонуйте мамі – 0674990825, Марія.

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Бандуровича Дем'яна.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02