Новини / П'ятниця, 08 березня, 2013

Тарас Ломага – операція відбулась! Спасибі всім!

В середу 6 березня в клініці Дебрицену, Угорщина, прооперували Ломагу Тараса.

Операція тривала 4,5 години, пройшла успішно, лікарям вдалося забрати значно більшу частину пухлини, ніж вони планували. В вечорі наш хлопчик вже прийшов до тями і не відкриваючи очей сказав, що з ним все гаразд!

Як же ж чекали ми цієї звістка! Скільки переживань, скільки страхів і просто дивовижних подій передували їй! Коли ми писали новину, звичайно, ми сподівались на диво, адже бракувало дуже великої суми, і я не можу передати які здивовані і які щасливі були ми через два дні! Тарасу допомогли дуже багато людей – величезне Вам спасибі за це! Та найбільшим подарунком стали 52000 гривень від невідомого благодійника, що побажав Тарасу швидкого одужання! На першу операцію кошти були зібрані!

Та і на цьому дива не закінчились. Ми писали, що після операції планується подальше лікування. Вже перед відїздом стало відомо, що скоріш за все це буде кібер-ніж вартістю 9000 євро. І ось в середу ми втішили батьків Тараса, що на першу операцію кошти є, а в пятницю вони втішили нас, що для Тараса передали ще 9000 Євро! Ці кошти зібрали рідні та друзі хлопця. Отже, тепер залишилось переживати лише щоб все було добре!

Тарас молодчина – він дуже мужній, милий, вихований, розумний і хороший хлопець. Важкий діагноз не викликав в нього ні депресій, ні відчаю, він не замкнувся в собі, не обізлився, не відвернувся від близьких. Він просто взяв себе в руки і почав боротись за своє життя. Я можу безкінечно писати, який він надзвичайний, і це будуть лише слова. Та підтвердженням моїх слів є величезне кількість його друзів, які не лишились осторонь, і зробили просто неможливе, в першу чергу переконали всіх, в тому числі і нас, що Тарас буде жити!

            Тепер, залишилось чекати. Має пройти післяопераційний період, мають прийти результати  гістології, Тарас має відновити сили після операції, та з цим він вже точно впорається! Ми щиро, від всієї душі дякуємо усім, хто допоміг Тарасу – Ви зробили неможливе! А за Тараса ми тримаємо кулаки і бажаємо йому здійснення всіх мрій!

Все буде добре!                                  

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02