Новини / Вівторок, 09 квітня, 2013

Благодійний мистецький онлайн аукціон. Добро у дії.

Триває проект по збору коштів на купівлю апарату штучної вентиляції легень для реанімації Львівського ЗУСДМЦ.

Цей проект з символічною назвою  «Дихай. Живи!», став логічним продовженням благодійної акції «Львівське ІТ – для онкохворих дітей на Миколая 2012». Тоді було зібрано 262 469 грн та придбанно лазер і блок живлення для цитофлуориметра у лабораторію центру, вартістю 106 000 гривень. Наступна ціль - апарат штучної вентиляції легень, що вкрай необхідний для реанімації центру, де проходять лікування діти зі всієї західної України.

Наразі зібрано 196 762 грн, для купівлі апарату бракує ще 73 988 грн. Та з кожним днем міцніє наша надія, що вже зовсім скоро на допомогу лікарям-реаніматологам, які регулярно рятують життя нашим дітям, прийде ще один новенький апарат штучного дихання!

            Наступний крок проекту – Благодійний мистецький онлайн аукціон, що проводиться у  мережі Facebook https://www.facebook.com/events/549217298444643/ та Вконтакты http://vk.com/album-20711630_171193593. На продаж виставлені твори мистецького спрямування, пожертвувані благодійниками.

            Запрошуємо всіх долучатися до нашої благодійної акції! На аукціоні виставлені сотні чудових лотів – художні твори, подаровані нам львівськими та дрогобицькими художниками, прикраси та хенд-майд вироби - унікальні, неповторні вироби ручної роботи, подаровані майстрами та майстринями. Аукціон підтримують також співаки-виконавці, які подарували спеціальні лоти саме від них. Постійно з’являються нові учасники, ведуться активні торги.

            Ми щиро вдячні всім, хто приймає участь в аукціоні – всім, хто подарував нам лоти, всім, хто купує їх та всім, хто поширює інформацію! Нашим дітям дуже потрібен цей аппарат і ваша небайдужість може врятувати не одне дитяче життя!

            Доєднуйтесь до цієї доброї справи!

Звіт по поступленням.

Реквізити для надання допомоги.   У призначенні, будь ласка, вказуйте: Добровільна пожертва на апарат штучної вентиляції легень.