Новини / П'ятниця, 14 червня, 2013

«Українська весна» в Польщі допомагає українським дітям!

Українська спільнота в Польщі є надзвичайно великою і активною, тому не дивно, що в Польщі відбуваються фестивалі української культури. Так, нещодавно в Познані відбувся Фестиваль «Українська весна», організований та проведений суспільно-культурним об’єднанням «Польща - Україна».

            Окрім культурної інтеграції обох країн, Фестиваль охоче підтримує соціальні проекти громадських та благодійних організацій. Цього року суспільно-культурне об’єднання «Польща – Україна» під час VI Фестивалю культури «Українська весна» (13 – 26 травня 2013 р.), на підставі згоди польського Міністра Адміністрації і Цифризації (згода № 126/2013 з 3 квітня 2013 р.), допомогло збирати гроші для Благодійного Фонду «Крила надії»  на апарат штучної вентиляції легенів для реанімації ЗУСДМЦ.

            Завдяки відкритим серцям Глядачів та Учасників Фестивалю вдалося зібрати:

- на спеціально відкритий для цієї збірки рахунок: 1435 злотих

- у банках: 2399,70 злотих

Разом: 3834,70 злотих (9500 гривень!)

            Ці кошти будуть перераховані організаторами акції в Польщі на рахунок БФ «Крила надії».

            Ми надзвичайно вдячні організаторам та учасникам фестивалю, а також місцевій владі міста Познань за підтримку нашого проекту «Дихай. Живи!» та допомогу нашим дітям! На сьогоднішній день зібрано 230 700 гривень, тепер лише 41 550 гривень відділяють нас від закупівлі такого необхідного обладнання для реанімації центру.

            Та завдяки допомозі надзвичайно великої кількості людей в Україні і за її межами, яким небайдужа доля наших дітей, ми впевнені, що вже зовсім скоро на допомогу лікарям-реаніматологам, які регулярно рятують життя нашим дітям, прийде ще один новенький апарат штучного дихання!

            Щиро дякуємо!

 

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02