Новини / Середа, 03 липня, 2013

Софійка Єфіменко – і знову ПЕТ.

            Про Софійку Єфіменко востаннє ми писали ще в жовтні, тоді наша красуня повернулася з Польщі з хорошими новинами. З тих пір ми періодично зустрічалися в лікарні, куди дівчинка приїжджала на обстеження та промивку катетера.

             За цей час Софієчка поправилась, у неї відросло волоссячко, наша красуня стала ще більш жіночною і дорослою :) Ми завжди раді зустрічі з нашими випускниками, та таке часте відвідування лікарні, нажаль, не може не насторожувати… Не все йде гладко, у Софійки часто низькі аналізи, дівчинка дуже бліденька, часто піднімається температура без видимих причин, лікарі навіть не ризикують знімати катетер, тому доводиться частенько їздити на промивку.

            Підходить час знову робити ПЕТ. Софію чекають в Польщі 3 серпня. Обстеження є обовязковим в будь якому випадку, а на фоні всіх інших неприємних симптомів – просто вкрай необхідним.

            Вартість обстеження та консультації 2700 злотих – 7000 гривень, проживання, дорога, харчування – ще близько 2-3 тисяч гривень. Поїздка обходиться приблизно в 10000 гривень. З минулого разу на рахунку фонду залишилось 5400 гривень. Потрібно ще 4600.

            З поточними витратами та постійними поїздками в лікарню сімя справляється самотужки, та на ПЕТ допомога дуже потрібна. Будь ласка, підтримайте Софійку. Дуже хочеться, щоб дівчинка привезла з Польщі хороші новини.

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні: Добровільна пожертва для Єфіменко Софії.