Новини / Вівторок, 16 липня, 2013

Меморандум про співпрацю

Благодійний Фонд «Крила Надії» і МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» підписали меморандум про співробітництво з метою реалізації соціальних і благодійних проектів.

            Сучасні виклики вимагають консолідації суспільних зусиль. Розвиток і поглиблення партнерства громадських і благодійних організацій сприяють ефективному протистоянню загрозам сучасного світу і реалізації якісних, актуальних, соціальних проектів.

            Благодійний Фонд  «Крила Надії» і МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» фактично співпрацюють в рамках програми боротьби з дитячою онкологією в західних областях України з березня  2013 року.

            Координація дій в питаннях надання екстреної медичної допомоги дітям,  дає можливість  зробити таку допомогу не лише оперативною і своєчасною але й забезпечити необхідний документообіг.

            В рамках співробітництва ми приділяємо велику увагу офіційним документам, рецептам,  якості медикаментів, що купуємо і процесу безпечної і комфортної передачі такої цільової допомоги в руки батькам.

            Підписаний меморандум передбачає обопільну технічну та інформаційну допомогу і демонструє високий ступінь довіри.

            Ми віримо, що з консолідацією наших зусиль  в питаннях реалізації соціальних проектів ми зможемо ефективно протистояти сучасним викликам.

Ми раді що одним з наших партнерів є Благодійний фонд МБФ «Центр соціалаьних проектів майбутнього»

            МБФ «Центр соціальних проектів майбутнього» заснований в грудні 2011 році. Сьогодні фонд активно працює у 9 напрямках, реалізуючи ефективні соціальні проекти, що знаходять рішення гострих соціальних проблем. Керівником і засновник фонду є Глузов Євгені