Новини / Четвер, 07 листопада, 2013

Косинський Станіслав – 1400 гривень на МРТ.

Одному хлопчику з Луцька дуже потрібна наша допомога. Звати хлопчика Стас Косинський, йому 8 років, і у нього пухлина зхилу черепа – хордома.

            Стас пройшов важкий шлях, хлопчик лікувався і в Ужгороді, і в Німеччині, зараз спостерігається в Луцьку. Та найсумніше, що хвороба прогресує…

            Вперше пухлину виявили півтора роки тому, лікарі не давали ніяких надій і батьки повезли сина в Німеччину. Стаса прооперували, та невдовзі пухлина, нажаль, повернулась. З того часу стан хлопчика погіршується, порушено мовлення, Стас мало рухається від чого атрофуються м’язи, хлопчику важко ковтати, дитина майже не їсть, у нього набряк гортані, косоокість, бо пухлина тисне на зорові нерви… 

            Нажаль, сучасна медицина безсила, і наші, і закордонні лікарі можуть запропонувати тільки спостереження і симптоматичне лікування. Власне, МРТ і є тим єдиним методом, що може підказати, як поводить себе пухлина, щоб допомогти дитині хоч чимось.

            Ми дуже просимо допомогти оплатити МРТ для Стаса. Вартість 1400 гривень. На обстеження його чекають у Львові в суботу зранку, нам дають відтермінування по оплаті до понеділка.

            Батьки хлопчика намагаються оточити сина любовю і турботою, і роблять для нього все, що ще можна зробити, вони дуже сподіваються на нашу підтримку. Будь ласка, допоможіть цій сім'ї!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Косинського Станіслава.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02