Новини / П'ятниця, 29 листопада, 2013

Павло Козак – з понеділка у лікарню, а ліків ще нема...

От і добігає кінця осінь, і наступного понеділка вже 2 грудня. Це означає, що вже скоро-скоро Новий рік, Миколая, Різдво та всі інші зимові радощі! А ще це означає, що з понеділка нашому Павлику Козаку слід заступати на лікування.

            У Павла муковісцидоз, і двічі на рік він проходить планове лікування у педіатрії ЗУСДМЦ. Наступний термін – початок грудня. І щоб пройти терапію цього разу, Павлу потрібні два дуже дорогих препарата – антибіотик Тазар 4,5 грами 84 флакони вартістю 16 800 гривень, та Пульмозим для інгаляцій –  20 упаковок №6 вартістю 42 000 гривень.

            На сьогодні для Павла зібрано 14362 гривні – ми дуже дякуємо всім Вам! 3480 поступило на розрахункові рахунки фонду і 10882 гривні було зібрано у мережі супермаркетів «Барвінок» у Тернополі. Величезне спасибі всім-всім від нас, батьків хлопчика та самого Павлика!

            Зібраних коштів майже вистарчає на купівлю Тазару. 30 флаконів вже закуплено, ще 54 замовлено і з наступнеого тижня вони мають бути у Львові. На оплату Тазару нам бракує ще 2438 гривень. А от питання з Пульмозимом так і залишається відкритим…

            Будь ласка, підтримайте нашого оптиміста і допоможіть пройти лікування цього разу. Павло молодець, як і його батьки, які також не сидять склавши руки, адже ці два препарата – далеко не весь список необхідних для хлопця ліків, а окрім ліків є ще спеціальна дієта та особливе харчування. Ми впевнені, що все буде добре, однак, без нашої підтримки вони не впораються.

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Козака Павла.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02