Новини / Четвер, 30 січня, 2014

Ромчик Климочко – в очікування ТКМ.

Отже, Климочко Роман вже два тижні в Києві в Охмадиті, знову чекає ТКМ і в нас знову є ще кілька днів, щоб зібрати кошти на його лікування. Ми щиро дякуємо всім, хто допоміг і допомагає Роману – на сьогодні на рахунках фонду для хлопця зібрано 11500 гривень. А потрібно 100000 гривень.

            Останні два тижня тривали обстеження Ромчика і батьків. Попередні два рази донором був молодший братик, цього разу донором буде мама або тато хлопчика, однак хто – лікарі ще не вирішили. Обоє батьків підходять на 50 %.

            Роман слабкий, йому надалі постійно переливають кров і плазму, в нього підвищене серцебиття, важко ходити. Вчора у хлопчика пішла носом кров - довелось затампонувати і влити тромби, зараз дещо краще.

            Дата пересадки визначиться з дня на день – її мали би визначити ще вчора, однак захворів лікар Романа, кілька днів доведеться ще чекати. Це очікування є нестерпним і триває вже два роки. Тільки уявіть собі – два роки! Усі два роки Ромчик чогось чекає – то поки зберуться кошти, то пересадки, то поки запрацює кістковий мозок … Два роки від мами Ромчика на питання: «Ну, як ви?», ми чуємо: «Та от, чекаємо…»

            Ми розуміємо, що зараз не найкращий час, щоб хворіти… Ми розуміємо, що вирішується доля країни… Ми розуміємо, що прохань про допомогу дуже багато… Але,  Роман дуже хоче жити. Ця пересадка – єдиний і, нажаль, останній шанс. Попередні дві переносились важко, і з кожною наступною хлопець все більше слабне. Однак, він знаходить в собі сили боротися. Знаходять сили боротись і батьки Романа, і лікарі, які спостерігають його і у Львові, і в Києві. Вони всі готові на ще один ривок. Однак, без ліків, без донорської крові цей ривок не має сенсу… А на купівлю ліків та обстеження донорів потрібні кошти.

            Будь ласка, допоможіть Роману Климочко! Дуже потрібна фінансова підтримка, бо за роки лікування всі можливості сім’ї давно вичерпані, а Ромчик відчайдушно хоче жити!

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Климочка Романа.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02