Новини / Понеділок, 10 березня, 2014

Такі три різні заняття:)!

«Краще пізно, ніж ніколи» - девіз що стосується звітування про три наші творчі заняття, до якого просто "не доходили руки". І ось нарешті ми покажемо Вам, якими вони були. А були вони різними:це і торцювання, і орігамі, і звичайне малювання авареллю.Та про все по черзі.

              Спешу коротко розповімо  про торцювання і створення симпатичних сердечок із креп паперу. Це заняття було дуже особливим:сердечка виготовлялись до дня св. Валентина, а відбувалось воно  в день онкохворої дитини. Та найцікавішим стало те, що до малят завітали люди, що займаються йогою. Не з пустими руками прийшли, а власноруч випеченими плеченьками:). Солодке ще більше активізувало малят на творчу роботу, тому сердечка створювались із неприхованою легкістю та любовю:). Що найбільш вразило – діти з гематології не злякалась тривалості роботи і вирішили зробити великі серця, а деякі малюки із хірургії при виготовленні використовували власну техніку.

            Наступне заняття було далеко не з простих, ним стало модульне орігамі. Та як би важко не було – усі дітки склали виріб, а якщо бути конкретнішою, стрекозу. Більше того, навіть у цій техніці вони зуміли проявити фантазію:). Хтось брав кольором, а хтось формою. Та висновок один – всі молодці:).

 

         Перший день весни ми зустріли аквареллю. Не знаю, як Вам, а вона мені справді асоціюється із цією порою року:). Здавалося б, акварельний малюнок не сильно має вразити діток, які вже мають чималенький досвід у творчій роботі. Та ні ж бо, вони радісно прийняли це заняття і залюбки помалювали на вільну тематику. Що ж у них вийшло дивіться на фото, що подані нижче.

            Ось такими були заняття за три тижні. А на наступному творчому продовжимо весняну тематику.

           БФ"Крила надії"