Новини / Субота, 26 липня, 2014

Пуняк Андріанка – 2650 гривень на філстим. Де взяти?

У відділенні львівської гематології проходить лікування дуже серйозна і водночас дуже весела дівчинка. Звати дівчинку Андріанка Пуняк, їй 6 років і попереду у неї тривале лікування.

 

 

            В лікарні дівчинка три тижні, від 2 липня. За цей час вона встигла почати хіміотерапію і вже маємо повне падіння аналізів… На понеділок дівчинці терміново потрібен Філстим 5 флаконів на суму 2650 гривень. Та на понеділок препарату, нажаль, не буде, бо його немає за що купити…

            Андріанка з багатодітної сім’ї – вдома залишились трирічна сестричка Марічка і братик Адам якому лише півтора місяці. Андріана обожнює братика і дуже любить з ним бавитись, і, відповідно, сумує найбільше за ним… В лікарні з дівчинкою тато, мама вдома з меншими.

            Андріанка мріє повернутись додому – там і любимі крілики яких годує саме Андріанка, і корова, яку дівчинка дуже любить забирати з пасовища, і ліс, куди вона ходить по гриби та ягоди, і рідні, яку дуже хочуть щоб вона була з ними здорова та щаслива!

Будь ласка, допоможіть придбати Філстим для дівчинки, бо без фактору росту лейкоцити, нажаль, не піднімуться, а без лейкоцитів будь яка інфекція стане фатальною…

Може, все ж таки,  станеться диво і ми таки зможемо купити в понеділок Філстим?

            Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Пуняк Андріани.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02