Новини / Середа, 30 липня, 2014

Тетянка Дзюба – попереду ТКМ!

В понеділок вечором Тетянка Дзюба з батьками вирушила до Києва. Там в Охмадиті їй планують проводити ТКМ. Донором буде мама або тато – це стане зрозуміло за тиждень, коли дівчинці і батькам зроблять всі необхідні обстеження.

Весною дівчинка повернулась в лікарню з рецидивом і одразу почала лікування. Позаду протокол проти рецидивної хіміотерапії – була і інфекція, і реанімація, і Віфенд, і ускладнення… Та саме головне, що вона досягла ремісії – це було основне завдання на даному етапі, і Тетянка його виконала. Тепер – ТКМ.

Тетянка велика молодчинка, вона сильна, мужня і дуже смілива дівчинка! Її батьки – також справжні молодці, які зараз живуть єдиною метою – врятувати доньку і роблять для цього все можливе і неможливе. Але, багато чого залежатиме власне від грошей…

До ТКМ потрібно буде зробити певний набір обстежень і пройти ряд аналізів, щоб визначити, чи витримає дівчинка високодозну хімію, чи готова вона до пересадки і хто з батьків підходить найкраще. Усі ці маніпуляції платні, нажаль. Також Тані знадобляться донори – багато донорів, і всіх їх потрібно буде додатково обстежувати, також власним коштом. Ну і антибіотики, протигрибкові, розхідні матеріали на час перебування  в боксі також потрібно буде купувати батькам.

Щоб забезпечити Таню всім тим необхідним, чого на даний час немає в лікарні, знадобиться близько 80000 гривень. Більшу частину – 60000 гривень, батькам вдалось зібрати завдяки друзям, родичам і просто небайдужим людям. Та все одно бракує ще 20000 гривень. На рахунку фонду для Тетянки зібрано ще 1600 гривень. І того, залишилось зібрати 18400 гривень.

Тетянка вже розпочала підготовку до ТКМ, відповідно – шляху назад немає. Шляху назад у наших дітей взагалі немає, від того моменту, як їм підтверджують діагноз …

Будь ласка, допоможіть зібрати необхідну суму – це єдиний шанс для Тані жити завтра! Зараз наша дівчинка в ремісії, вона готова до пересадки і відкладати операцію неможна – за місяць вона не матиме сенсу. Та без обстежень, аналізів і супутніх препаратів пересадка не матиме сенсу також.  

Дуже потрібна допомога!

 

             Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Дзюби Тетяни.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02