Новини / Середа, 03 вересня, 2014

Валерія Фостійчук – знову потрібна допомога.

Фостійчук Валерія знову в лікарні. Ні, цього разу не планові обстеження, і не чергова операція. Нажаль, на початку літа у дівчинки виявили рецидив.

            Зараз позаду вже три протирецидивні блоки, зараз якраз впали аналізи, і як тільки вони піднімуться – Валерію чекає чергове КТ легень і правої ноги (гомілки). Якщо все добре – дівчинка поїде до Києва проходити ауто-ТКМ, якщо ні – 4 блок хімії.

            Почувається Валерія нормально, не зважаючи на те, що додому після цього блоку її не відпустили, бо дуже впали аналізи.

            Місяць тому у дівчинки виявили згустки в жовчному міхурі – зараз це вже три маленьких камінця… Однак, прогнози лікарів оптимістичні, вони вважають, що камінці розчиняться так же ж швидко, як і утворилась, а допомогти їм в цьому має Урсофальк. Потрібно 3 упаковки по 50 капсул вартістю 1000 гривень.

            Коштів наразі немає – все, що було зібрано для Валерії на рахунки фонду – вже використано на підтримуюче лікування.

            КТ обійдеться ще в 500 гривень, вірніше не саме КТ – його нашим дітям роблять безкоштовно, а контрастування до нього.

            Валерія закінчила лікування наприкінці 2009 року – тоді вона була підлітком. Зараз їй 16 років – зовсім доросла і дуже вродлива дівчинка :) Валерія і тоді все розуміла – мама ніколи не приховувала від неї ні діагнозу, ні реального становища. Всі ці роки дівчинка ходила то з апаратом Елізарова на нозі, то з гіпсом. Коли ж нарешті зняли гіпс – пухлина пішла в ріст…

            Зараз дуже важливий етап у лікуванні, адже попереду пересадка кісткового мозку, і хоч пересадка буде від самого себе – це дуже і дуже складна операція, і надзвичайно важливо, щоб дівчинка було готова до неї.

            Будь ласка, допоможіть Валерії продовжити лікування!

 

Кошти можна перераховувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні:  Добровільна пожертва для Фостійчук Валерії.

Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02