Новини / Субота, 13 вересня, 2014

Ціна подиху – 13 500 гривень!

І це цифра лишень одного місяця повноцінного життя для Ганни Веремчук! Вона, як і усі інші діти з діагнозом муковісцидоз, повинна вживати препарат "Пульмозим" пожиттєво...

              

              Ось так, як на першому фото, Ганна виглядає для кожного пересічного, прохожого, знайомого. Та лишень за чотирьма стінами, вдома, найближчі бачуть її такою.

              

Ганна Веремчук – 17-річна красуня, що іде по життю із усмішкою на обличчі! Сяюча, щира та надзвичайно позитивна! І це незважаючи на важку хворобу, через яку кожен подих дівчини – це боротьба!

            Діагноз муковісцидоз дівчині поставили опісля 2 років. Власне опісля цього і почалось її лікування. Анна повинна вживати 1 ампулу Пульмозиму в день. В місяць – це 30 амп.(5 уп.). Одна упаковка препарату коштує 2700 грн. Отже звідси і сума – 13 500 грн. А кошти необхідні на рік - страшно рахувати!

          Це про Пульмозим. А ще "не за горами" - терапія антибіотиками(Меронем, Тазар, Зівокс), адже муковісцидоз часто супроводжується інфекціями. У випадку Ганни їх дві: синегнійка та стійкий до антибіотиків штамп стафілококу. Дане лікування обходиться родині в 20 000 грн за курс. Та з антибіотиками ще можна почекати, коли ж Пульмозим необхідний "на вже"!

Сім'я не має коштів на лікування! А Ганна дуже хоче жити повноцінним життям! І без Вашої  допомоги тут ніяк не обійтись!

Реквізити для надання допомоги:



Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Веремчук Ганни.

 

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550