Новини / Вівторок, 30 вересня, 2014

Допоможемо майбутній музикантці!

Знайомтесь – це Михайльонка Марія. Відмінниця, мамина помічниця, красуня та що найважливіше надзвичайно талановита дитина. Марійка мріє стати відомою співачкою. Та найбільше вона прагне бути здоровою…

               

Діагноз муковісцидоз дівчинці поставили, коли їй виповнилось 5 років. Сімї здавалось, що весь світ рухнув перед їхніми ногами. Вони не знали за що братись і що робити далі. Та  часом  взяли себе в руки та почали боротись!

Марійка стала для мене прикладом того, якою сильною духом може бути дитина. Як ми вже знаємо,  муковісцидоз уражає легені: дітям важко дихати і вони задихаються. А ця дівчинка перетворила свою слабку сторону на найсильнішу. Відбулось це тоді, коли вона почала співати та взяла в руки сопілку. Не просто співати, а так, щоб у інших перехоплювало подих. Не просто грати на духовому інструменті, а так, щоб отримувати першість на музичних фестивалях! Цей факт захоплює і заставляє задуматись!

Та мрії маленької красуні можуть розбитись в один момент. Причиною цьому може стати відсутність препарату Пульмозим, що дає їй змогу вільно дихати і займатись такою дорогою для неї музикою.  

На місяць Марійка потребує 5 упаковок препарату, що вартує 13 700 грн.

Її мама немає змоги оплачувати таку суму щомісяця, тому що виховує двох дітей сама…

Будь ласка, допоможіть юному таланту! Марія дуже хоче вільно дихати!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Михайльонки Марії.

 

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550