Новини / Середа, 15 жовтня, 2014

Золота осінь на Дністерській 27:)!

Ось і настав час жовтогарячих листочків та яскравого сонечка, що наповнюють душу особливим теплом та мріями! В цей чудовий період ми завжди виготовляємо дерева із паєток, аби золото осені сяяло яскравими барвами і у палатах наших малят.

              

Розпочинаємо статтю із відділення хірургії.

Манери та вигляд Яни Цар відповідають її прізвищу. Витонченість та елегантність красуні роблять її схожою на чарівну принцесу:). Але вона, на відміну від представниць королівського роду, дуже працьовита й терпелива дівчинка. Ось, наприклад, для створення дерева треба докласти багато зусиль та часу, і вона запросто виконала роботу. Її виріб вийшов дуже красивим.

            Марійка Савчин виготовляла дерево у спокійному темпі, дуже акуратно скручуючи кожну гілочку, аби вони були бездоганними. Яким вийде її осінній витвір, побачимо вже на наступний тиждень.

           

           Чудово  впорались із завданням  Володя із татом. Їхнє золоте деревце  "милує око"! Молодці!

           

            Цей хлопчик відвідав наше творче заняття вперше, проте працював на рівні із дітками, які вже неодноразово творять разом із нами.

            А тепер переходимо до відділення гематології.

           

            Валентинчик разом із мамою дуже старались та наполегливо працювали, аби їхнє деревце було таким, яким вони собі його уявили. Власне таким воно і вийшло! А Валентинчик знову подарував нам свою милу та соромязливу усмішку:).

            

            Оля разом із сусідом по палаті виготовляли вироби у дуже приємній та дружній атмосфері. І створили просто чудові осінні дерева. 

           

           Коли б ми не кликали на заняття цю красуню, вона завжди соромилась та не приймала в них участі. Проте цього разу все ж набралась сміливості, більше того -  вразила нас усіх своєю майстреністю! Чекаємо дівчинку і на наступних заняттях!

          

            Добре із завданням впорався і цей малий бешкетник.

            А ось іще декілька робіт від позитивних та милих діток.

          

          

         

Реквізити для надання допомоги:

БФ "Крила надії"

ЦФ ПАТ «Кредо Банк», м.Львів

МФО 325365

ЄДРПОУ 35620901

Рахунок 2600001336292

Призначення платежу - добровільна пожертва на проект «Творча майстерня».

Координатор напрямку «Терапія радістю»

Яким’юк Соломія

Тел.:0673232550