Новини / Понеділок, 24 листопада, 2014

Підлітки та муковісцидоз.

Чи Ви коли небудь задумувались над тим, яким є життя важкохворих підлітків, що вони відчувають і про що мріють? Власне ця стаття буде присвячена відповіді на це питання. І стосуватиметься вона двох прекрасних дітей: Бачук Діани та Безуса Ігоря. Двоє – вже дорослі і у двох страшний діагноз – муковісцидоз.

 

Саме ці діти показали нам, яке життя ведуть важкохворі підлітки:вони такі ж  як інші, є активними та втілюють свої мрії у реальність, незважаючи ні на що!

Розпочнемо з Безуса Ігоря. Хлопцю – 17 і він надзвичайно талановитий. Ігор з дитинства захоплюється малюванням. Проте це захоплення вже подолало стадію «хобі» і перейшло на серйозніший рівень – він хоче стати дизайнером. І впевнені – його мрія здійсниться, тому що він дійсно обдарований хлопець. Але як це буває, на заваді мріям можуть стояти різні перешкоди… Діагноз ускладнився рідкісною інфекцією легень, яка поступово руйнує їх… У родини немає коштів на лікування. Йому необхідний «Пульмозим», без якого всі сподівання будуть марними. Ціна питання на місяць незмінна – 13 500 гривень!

А тепер переходимо до красуні Бачук Діани, моделі агентства «Арт моделс». Та Діана – це не лишень краса, а й розум і талант:). Вона навчалась у музичній школі та обожнює малювати. Ще одним її захопленням є психологія. І ця різнобічно розвинута дівчина потребує Вашої допомоги. Першою її потребою є Пульмозим. Другою – антибіотик Спіріва. Курс лікування одходиться Діані у 15 600 гривень. Сім'я вже не в змозі платити такі кошти...

Ці двоє підлітків сповнені мрій та сподівань. Без лікування – вони не зможуть вільно дихати і жити як однолітки. Стануть вязнями своєї хвороби!

Ми ж недопустимо цього?Правда?

Кошти можна переказувати на реквізити фонду , вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для (П.І.П. дитини).

         Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

 

 

 

Тел.0673232550

Якимюк Соломія