Новини / Вівторок, 25 листопада, 2014

13 500 гривень для Тимофіїв Марії.

Сьогодні до нас зателефонувала мама Марійки, її голос тремтів, вона ледь стримувала сльози. У дівчинки - загострення і їй терміново потрібен препарат "Пульмозим"...

               

Марійка – дуже активна дитина. У перелік її захоплень входять легка атлетика, плавання, творчість та медицина. Особливо останнє: у майбутньому дівчинка мріє стати лікарем - масажистом, аби допомагати діткам із такими ж проблемати як у неї.

Та все це переходить на задній план, тому що стан дівчинки погіршився, їй дуже важко дихати. І зараз - зовсім не до мрій...

З Марією ми мали змогу спілкуватись зовсім недавно, дівчинка перебувала на плановому лікуванні у стаціонарі і неабиякою радістю відвідувала всі наші творчі заняття. І сьогодні знову виникає потреба у поверненні у відділення  - у дівчинки загострення. А у  такі періоди діти із діагнозом «муковісцидоз» потребують  «Пульмозим» як ніколи! Ціна питання на місяць – 13 500 гривень.

Марійка – з звичайної сільської родини, яка немає коштів на її лікування. Мама дівчинки тягне все на своїх плечах, тому що тато покинув родину 10 років тому.

Будь ласка,  підтримайте нашу чарівну дівчинку!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Тимофіїв Марії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550