Новини / Понеділок, 16 лютого, 2015

Про Софійку Миколюк.

Пригадуєте наше усміхнене сонечко Софійку? Дівчинка передає всім-всім привіт і просить про допомогу!

               

Завдяки Вашій підтримці Софійка  двічі пройшла курс лікування Пульмозимом. Також вдалось зібрати кошти на більш, ніж на половину кисневого концентратора! На більш як половину, а треба цілий:). На сьогодні ціна кисневого концентратора становить 30 363 гривень! Проте вона не стабільна.

Маленька часто задихається, особливо важко по ночах. І безсонні ночі для неї не рідкість…

Софійці 4 рочки, та вона вже починає розуміти, що щось не так.  Запитується у мами чому вона весь час кашляє і як її то вже змучило.  І як каже її мама «Росте дитина, ростуть і проблеми».  На сьогодні для неї гостро стоїть питання концентратора. Мама вже навіть ладна пожертвувати курсом антибіотиків, лиш би її донечка по швидше отримала апарат, тому що він не лише може полегшити стан дитини, а й врятувати життя. Тому що як вона говорить, без нього, якщо якась надзвичайно складна ситуація, дитину можуть навіть не встигнути довезти до лікарні…

Мама Софійки виховує донечку сама, тому для них цінна кожна копійка, і вони живуть надзвичайно скромно. Не можуть купити усіх необхідних ліків: Пульмозим, антибіотики. А про кисневий концентратор взагалі не може йти мови!

Дуже дякуємо Робаку Сергію, тому що саме завдяки його допомозі на рахунку дівчинки є 850 $! Також дякуэмо Савчин О.П. ТА Царыциный К.С.!

Для того аби Софійка вже нарешті стала щасливою власницею концентратора бракує ще 9 238 гривень!

Софійка потребує підтримки усіх небайдужих людей! Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Миколюк Софії.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550