Новини / Понеділок, 16 березня, 2015

107 160 гривень для Безуса Ігорка!

Як тільки у моєму телефоні висвітлюється дзвінок від Безус, знаю – буде не просто і дуже дорого. Ігорчик у нас – дуже дорогий хлопчик. Та цього разу кошторис перевершив навіть наші припущення...

               

                Сьогодні Ігореві потрібен антибіотик Ауротаз. Ціна за один флакон наразі становить 310,61 грн. Ніби й сума не значна, але не тоді, коли необхідно 378 флаконів… Мамі вдалось отримати 20 флаконів. Також на рахунку хлопця є гроші  на 13 шт. Тобто перед нами стоїть завдання зібрати кошти на 345 флаконів, що становитиме 107 160 гривень!

 Від отриманої цифри виникає шок! Ми навіть не уявляємо як зібрати такі кошти, коли часу обмаль! Курс Ігорко розпочав минулого тижня, і 20 флаконів, що є у мами хватить до лишень до наступного. А далі… А далі не відомо що… Все залежить від того чи буде у нього антибіотик.

107 тисяч!!! Звучить нереально! Проте, коли мова заходить про Ігорка – знаємо, можливо ВСЕ!

Будь ласка, допоможіть Ігореві пройти курс лікування!

Будемо вдячні за будь яку фінансову допомогу!

P.S. Дуже дякуємо Робаку Сергію, Чабан Ю.О., Омельченку Н.В., ТОВ "ФК "Контрактовий дім", Ткач О.Я., Мусаковському Т.Г., Луценко, Несторовій А., Решетнiковій О., Нiкулiшин Н., Рублi Н., Смирновій У., Лiневичу Д. I.,  Машкевичу К., Баклицькій I.,Назаровій А.,Мiкульській С.,Карповій О.,Рачок Т., Мисяк Р.О., Cавчин О.П., Онищенко П., Гололобовій К., Гвоздович Ю.О., Сидорук І.С., Динисюк В.П.  і ВСІМ, хто допоміг хлопцю!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Безуса Ігоря.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550