Новини / Вівторок, 31 березня, 2015

Інгалятор Pari Boy для Юрчика.

Коли мова заходить за Юрчика Добровольського, то можна сказати «як не одне, то інше»…Нещодавно хлопчику довелось пережити операцію по видаленню грижі. А пару днів тому у нього зламався інгалятор.

               

Малюк іде на поправку опісля операції і вже скоро їде додому. Тут все - по плану. А ось з інгалятором все вийшло зовсім неочікувано...

Цей апарат необхідний для того аби необхідні препарати краще осідали у легенях. Ціна за нього становить 270 євро. На сьогодні це дорівнює 6869 грн.

Для Юрчика наявність інгалятора означає значне покращення стану! І дуже сподіваємось - усміхнені очі. Тому що Юрчик завжди серйозний, мало сміється. Не по роках доросла дитина, тому що на його маленькі плечі випав важкий тягар - хвороба муковісцидоз.

Допоможемо малечі разом і подаруємо їй усмішку!

P.S. Дякуємо Мись О.В., Бровій Д.А. та анонімному благодійнику за підтримку Юрчика. Завдяки ній вдалось купити фізрозчини. І зараз на рахунку малюка 1821 грн.! Дякуємо!

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Добровольського Юри.

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550