Новини / Середа, 01 квітня, 2015

Шкірка Марічка продовжує боротись за життя.

Вперто і впевнено виборює у хвороби кожен новий день маленька Марічка Шкірка. Крок за кроком, день за днем малеча долає всі негаразди і 28 березня відсвяткувала всій перший (!) день народження!

 

Звісно, зустріла його Марічка у лікарні, і  це дуже сумно, однак це не завадить нам побажати дівчинці бути здоровою і щасливою, а конкретно на зараз – чим скоріше набрати такі необхідні кілограмчики, які дозволять лікарям прооперувати нашу Марічку і наблизити її одужання!

На даний час Марічці знову потрібна наша допомога. Маленькій постійно потрібна дитяча присипка пантенол і крем Елідел. Присипка по 35 гривень за баночку, ніби і не дорого, та баночки стає лише на кілька днів, за попередній місяць пішло10 штук. А от Елідел по 320 гривень за тюбик, і на місяць потрібно мінімум 5 штук – це 1600 гривень. Ось так майже 2000 на рівному місті…

Також далі буде потрібен Семілак – 10 баночок низьколактозного і з 20 штук Special Care. Це ще  3000 тисячі як мінімум. Ще Марічку планують підгодовувати кашкою Альфаре – 302 гривні за баночку.

 

Ну і шприци, канюлі, пластирі, смекта, бороплюс і т.д. і т.п.…

 

Наразі гостро бракує 2000 на крем і пантенол. Та вже зовсім скоро знову проситимемо допомогти закупити харчування.

Будь ласка, допоможіть нашій малечі вирости. Вона вперта дівчинка і не збирається здаватися просто так :)

Дуже потрібна допомога!

 

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для Шкірки Марії.

 
Координатор адресної допомоги 
Марина Анісімова 050 370 90 02