Новини / Середа, 15 квітня, 2015

Спецзавдання: 2 кисневі концентратори!

Нещодавно завдяки Вашій допомозі, ми нарешті купили концентратор для Софійки Миколюк. Та видихнути з полегшенням немає коли. Тому що на черзі з такою ж потребою ще 2 діток.

           

           А саме Зіньків Іринка, Добровольський Юрчик. Ціна за 1 концетратор 1284 євро. По сьогоднішньому курсу 34 321 грн. І їх треба помножити на 2…

            

          

            А тепер про нашу сором’язливу Іринку Зіньків. Дівчинка вдома. Перед святами, як це подобає справжній господиньці, у всьому допомагала мамі. Та й взагалі, вона дуже працьовита дівчинка. Тільки більше впевненості їй не завадило. Від неї постійно можна почути – «не знаю чи в мене вийде»…  Невпевненість Іринки стосується і її здоров’я та майбутнього. Стан дівчинки – складний і її потреби надзвичайно великі. Найбільш дорого вартісним є концентратор. Завдяки Вашій допомозі на рахунку дівчинки 16 026(!) гривень! І бракує 18 295 гривень!

           

            Хоч ми зовсім недавно писали про Юрчика Добровольського, мусимо знову про нього нагадати. Адже йому необхідний як кисневий концентратор, так й інгалятор… Юрчик із дуже бідної родини. Батьки навіть не мали змоги купити розчини для малюка, коли вони лежали останній раз у лікарні. Тож про те, що вони зможуть оплатити концентратор, навіть не ідеться… Ми дуже хочемо побачити на обличчі цього серйозного малюка усмішку! А для цього він нарешті повинен дихати вільно!

            Ці двоє діток  - дуже різні, та об’єднані одним діагнозом і потребою у кисневому концентраторі.

            Будь ласка, підтримайте цих малюків!

            Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для: П.І.П. дитини

Координатор напрямку допомоги дітям з муковісцидозом

Якимюк Соломія

Тел.0673232550