Новини / Вівторок, 28 квітня, 2015

Нагодуємо Олежика!

Олежику Кучмі дуже терміново потрібне спецхарчування PKU-2 Prima…

           

На місяць хлопчик повинен вживати 4 банки цього спецхарчування, що коштуватиме 17 970, 64 гривні!!! І так кожного місяця!

            Спершу Олежик приймав лікарняне харчування, проте у почалось його відторгнення. І у дитини з’явилось багато побічних симптомів. Тому прийом спец суміші зупинено і батьки написали офіційну відмову від неї. Олежику рекомендовано  PKU-2 Prima. Це харчування є дуже дороговартісним. На рахунку хлопчика ще немає ні копійки. А батьки вже б’ють на сполох, тому що прийом треба почати якомога швидше! Інакше відбудеться швидке погіршення стану та затримка у психічному та фізичному розвитку хлопчика.

          Олежик – активний та життєрадісний малюк, який обожнює дивитись разом із татом футбол, бавитись із діточками у пісочниці! Як і всі малята, любить мультики. Найбільшу перевагу надає мультфільмам «Маша і ведмідь» та «Ну постривай!»

            Олежик має сестричку, яка ходить у 3 клас. Мама – у декретній відпустці. Працює лишень тато. Одному дуже важко справлятись… Тому він просить Вашої підтримки!

Будь ласка, допоможіть Олежику! Це дуже термінове прохання! Тому що без спецхарчування в організмі хлопчика відбудуться страшні зміни! Ми ж недопустимо цього?

Кошти можна переказувати на реквізити фонду, вказавши в призначенні платежу: Добровільна пожертва для  Кучми Олега.

Координатор напрямку допомоги дітям з генетичними захворюваннями

Яким’юк Соломія

Тел.0673232550